top of page
wie ik ben

Welkom op mijn site! Mijn naam is  Martine Kuijsten. Ik ben begeleidingskundige en (geregistreerd) professioneel coach.

Na mijn opleiding aan de kunstacademie, ben ik docent in de kunstvakken geworden. Vanuit dit werkveld (onderwijs) ben ik in 2011 begonnen met het coachen van startende, maar vooral zij-instromende docenten.

 

In 2016 ben ik gaan studeren: de masteropleiding Begeleidingskunde (master Human and Organisational  Behaviour). In deze studie ontwikkelde ik mijzelf verder als coach, maar ook als supervisior en organisatiebegeleider. Begin 2018 ben ik mijn eigen onderneming gestart, zodat de begeleiding die ik geef onafhankelijk en vrijmoedig kan zijn. 

IMG_3268.jpg
wave_bewerkt.jpg
wat ik doe

In mijn eigen begleidingspraktijk (mag het op tafel) organiseer ik trajecten voor individuen, maar ook voor teams. Hierin probeer ik de onderstroom op tafel  te krijgen zodat deze werkbaar wordt voor verandering en groei. In de onderstroom liggen namelijk soms dingen dwars waardoor je niet meer goed ziet wat er  belemmert en wat nog de mogelijkheden zijn.

 

Ik help je kwetsbaarheden en krachten in beeld te krijgen zodat er nieuwe inzichten kunnen ontstaan.  Hierbij weet mijn kunstenaarsblik vaak een ander perspectief te bieden,  zodat

er nieuwe energie ontstaat voor verandering en groei.

Zo geef ik coaching en supervisie. Het is fijn wanneer je met een onafhankelijke ander kunt sparren: iemand die naar je luistert en je helpt inzicht te krijgen in waar je staat. "Na elk gesprek ga ik weer weg met nieuwe energie!" hoor ik vaak. Ik loop met je mee, denk met je mee en bied nieuwe perspectieven aan, zodat jij weer kunt groeien!

Ook begeleid ik teams en organisaties, bijvoorbeeld tijdens een verandertraject. Door met alle betrokkenen, op alle niveaus, het gesprek aan te gaan, ontdekken we patronen die de communicatie tot nu toe onbedoeld verstoorden. Deze patronen  bespreekbaar maken en samen op speelse wijze verkennen geeft nieuwe en onverwachte inzichten. De ervaren moeite, die eerdere verandertrajecten had verstoord, kan worden omgezet in lichtheid!

.

bottom of page