top of page

indivivuele coaching en supervisie

Misschien loop je vast, in werk of privé. Weet je niet goed waar je staat, hoe je verder wilt, en hoe je dat het beste aanpakt. Het kan zijn dat je geen echte mogelijkheden meer ziet, of niet goed weet wat er nu eigenlijk aan de hand is. Loop je misschien vast in steeds het zelfde patroon?  Dan helpt het om te ontdekken wat er nu eigenlijk in de onderstroom speelt en hoe je hierin weer een nieuw perspectief kan ontdekken.

Ook wanneer er niet een directe aanleiding is, maar je toch weleens wilt  verkennen waar je staat, wat je sterke krachten zijn en waar je je nog kunt ontwikkelen, kan mijn coachingstraject je een nieuw perspectief bieden. Zodat er weer speelruimte ontstaat voor nieuwe dingen, nieuwe energie. Ik luister, kijk mee, daag je uit en deel je aandacht. Open.

 

Mijn expertise en ervaring liggen in alle lagen van het onderwijs en de kunsten, maar mensen uit andere werkvelden en organisaties zijn zeer zeker welkom! Ik leer  je sensitief en in vertrouwen te handelen, zodat je krachtiger en wendbaarder wordt als professional.  

organisatiebegeleiding & advies

Soms loopt het vast in je organisatie of je team. Jullie botsen steeds weer tegen hetzelfde probleem aan, wat je ook probeert. Of jullie staan voor grote veranderingen en hebben behoefte aan een tweede, ondersteunende blik. Iemand die meekijkt, patronen ziet en jullie spiegelen kan.

Ik kan met jullie meedenken en meekijken. We zoeken dat wat onder tafel meespeelt en maken dit bespreekbaar, zodat er nieuwe inzichten kunnen ontstaan. Dat geeft letterlijk verlichting en maakt vernieuwingen ook echt mogelijk en zelfs leuk!

 

Ik maak graag een eerste afspraak voor een (gratis) verkennend gesprek. Daarin kunnen we onderzoeken of er een zgn. 'klik' is en hoe en of ik jullie verder kan helpen. 

 

bottom of page